Bakgrund

Hitta hit

Vimmerby Vandrarhem
Järnvägsallén 12
598 39 Vimmerby
Tel. +46 (0)492-100 20
info@vimmerbyvandrarhem.nu

Vimmerby Vandrarhem

Vimmerby Vandrarhem är beläget i centrala Vimmerby. Vimmerby är inte särskilt stort, så att hitta hit brukar inte vara några problem. Vi brukar råda våra gäster att använda GPS:en i din mobil genom att slå in vår adress, Järnvägsallén 12 598 39 Vimmerby. Du kan också välja att använda länken nedan som tar dig direkt till en karta i din mobil eller på din dator. Du finner annars en karta här på hemsidan lite längre ned.

Hos oss har du sedan nära till allt, både matbutiker, restauranger, pizzerior, butiker och Astrid Lindgrens Värld. Vandrarhemmet ligger precis vid Vimmerbys resecentrum, så det är väldigt enkelt att ta sig hit med både buss och tåg om man så vill. Vi har gott om fria parkeringar till din bil om du väljer att ta den till Vimmerby.

Våra rum

Vi har rum som har mellan 3-6 bäddar, som passar både till den enskilde resenären och till par eller familjer. Du har möjlighet att hyra ett helt rum. Vi har paketpriser där t.ex. frukost ingår, och du kan välja att ta med egna lakan eller hyra nytvättade av oss under din vistelse hos Vimmerby Vandrarhem. Läs mer om rummen här.

Länk till karta: Ta mig till kartan!

WGS84 DMS (lat, long)
N 57° 39′ 54.23″, E 15° 51′ 28.92″